Plouă în București de câteva zile.

Vouă vă place atunci când plouă?
Mie, ploaia îmi dă o stare de melancolie, de dor de casă și de ai mei.Atunci când plouă afară mă ancorez în patul meu, așa cum fac acum. Deschid geamul din cameră. Îl deschid cât mai tare. Vreau să aud picăturile de ploaie ce se strivesc de pervazul meu și să aud roțile mașinilor ce trec pe asfaltul ud.

Am deschis geamul pentru a lăsa ploaia să îmi ”parfumeze” camera cu mirosul ei ce mă întoarce în copilărie. Când eram mică ieșeam afară cu tata, în fața casei doar pentru a mirosi ”mirosul ploi” iar mama deschidea larg ușile casei și geamurile.Știți și voi nu? Mirosul ploii? Mirosul asfaltului ud, al plantelor ude și al pământului ud. (P.S – nu sunt nebună, sau? Poate…Hm…)
Zâmbesc amintindu-mi de familia și de casa mea. Mă cocoloșesc în pat, într-o pătură cu o cană de cafea și privesc în gol pe geam.Ce poți să faci în casă când plouă afară?Mie îmi place să stau în pat, să pun pe fundal o melodie, ce să se îmbine cu sunetul ploii și să se asorteze cu parfumul ei, cu cel al cafelei ori al ceaiului de mentă și cu ideile unei cărți bune.Unei ploi i se asortează o carte de dragoste, o carte despre feminitate, o carte de beletristică de fantasy ori o carte de psihologie. (în cazul meu)Eu am ales  una dintre cărțile mele preferate  sau cărțile de suflet. O carte ce mă inspiră și motivează, o carte cu stil și descrieri amănunțite.

Cartea se numește ”Femei celebre de Ellen T.White”. Trebuie să recunosc că sunt o feministă convinsă, mereu am preferat să ascult poveștile femeilor de succes decât ale bărbaților. Poate pentru că sunt femeie? :))

1497102963756

Am admirat femeile ce au reușit în viață, să facă ceva. Fie că au ajuns mari afaceriste, bloggerițe de succes, designeri vestimentari ori doar pur și simplu au fost stâlpul de susținere al bărbatului iubit și l-au susținut, ajutat și îndrumat pentru a deveni o persoană importantă.Îmi plac femeile determinate, femeile puternice ce știu ce vor de la viața lor. Îmi plac femeile puternice dar care în ciuda acestui fapt nu își uită feminitatea, eleganța și bunul gust.

Despre asta este și cartea asta, despre femeile celebre, puternice și feminine ce au rămas în istorie.Despre femei ca  Coco CHANEL, Greta Garbo, Pamela Digby Churchill, Cleopatra, Angelina Jolie sau Marilyn Monroe.

La baza acestei cărți stau câteva arhietipuri de femei în care cusiguranță te vei regăsi și tu:
1. Zeița – Evita Peron
2. Partenera – Lady Randolph Churchill
3. PISICUTA SEXY  – Marilyn Monroe
4. Rivala – Berly Markham
5. Mama – Wallis, Ducesa de Windor

După studierea fiecărui caz și arhietip în parte, cartea continuă cu personalizarea imaginii:
– Fii de neuitat,
– Fă tot ce stă în puterea ta,
– Vrăjește-i pe bărbați,
– Condu-i în dormitor,
– Gândește ca un bărbat (în chestiunile sentimentale),
– Consolidează-ți poziția,
– Fii prevăzătoare.

Recomand cu mare drag cartea aceasta pentru toate tipurile de fete, femei sau mame, pentru a afla mai multe despre drumul acestor femei prin viață.

Cartea o puteti găsi aici sau aici. Oricum indiferent de ce tip de femeie ești, cel mai important este să fii tu însuți, așa feminină, iubitoare și frumoasă. Să fii încrezătoare în forțele proprii, independentă și muncitoare. Și cel mai important  iubește-te cât poți tu de mult, iubește-ți corpul, părul, trăsăturile, zâmbetul.

EȘTI SUPERBĂ!
Aaaa. Am un pont pentru voi!
În Cluj am fost la primul meu workshop de feminitate! L-am iubit! Workshopul se numește : ”Imbrățișează-ți Feminitatea” .
La acest workshop am învățat:
– să meditez asupra mea, asupra feminității mele, asupra sufletului meu.
– am dansat dansul sacru, al senzualității,
– am făcut Hatha Yoga, lucru ce îl mai practic și acum,
– am învățat cum să mă îmbrac în funcție de forma corpului meu,
– am învățat ce culori să port în funcție de culoarea pielii mele, a culorii părului și a ochilor.
– mi-am făcut multe prietene.
Merită să mergeți! Mai multe detalii găsiți aici!

P.S – Dacă nu mă găsiți în poze, să știți că sunt cea îmbrăcată toată în negru. :))

15168839_1275512199167743_955005363764241448_o

15250844_1275515432500753_6614066127503293008_o

Femeia din mine, îmbrățișează femeia din tine.
Cu drag, Adelena

DSC_8725_1


1 Comment

Camelia Bara · June 12, 2017 at 7:42 am

Imi place ce ai scris. Ai un suflet frumos si sensibil, Adelina. Ma bucur ca ti-a placut workshop-ul si ca practici in continuare exercitiile de yoga.
Te imbratisez cu drag!
PS:Transmit ganduri bune, tie si echipei ZigZag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *