M-am îndrăgostit de diversitatea Bucureștiului. Dacă zilele trecute am fost la un workshop ținut de Călin Biriș despre „Cum să câștigi clienți în mediul online”, acum am fost la un concert de muzică clasică, susținut în plină stradă.

A! Da! Pe 27 iunie, la Crystal Pallace Ballrooms, voi participa la seminarul lui Zoltan Vereș – ”Obiceiuri de Inteligență Emoțională, ca să fii în controlul vieții tale și să nu-ți mai faci rău singur”. Deci, cum spuneam: ”Diversitate”. P.S. – mai multe detalii despre eveniment găsești aici

Să revenim la muzica clasică!
Iubesc muzica clasică. Ascult acest gen de muzică atunci când scriu pentru blog, ori când îmi notez în programul meu lucrurile pentru care sunt recunoscătoare.

Apropo, muzica clasică e bună și pentru Yoga. Merge bine cu respirația și mișcările din timpul exercițiilor.

IMG_20170625_204340.dng

Pentru mine, muzica clasică e genul acela de muzică ce îmi face inima să se topească precum un cub de gheață în mijlocul verii, lăsând să iasă din ea cuvinte dulci și trăiri intense. E muzica ce îmi relaxează urechile după tot felul de melodii ce încearcă să escaladeze blocul, până la etajul 5, în care locuiesc, să îmi intre în apartament din mașina vrunui tip.

Ironic? După muzica rock, muzica clasică e genul de muzică ce mă liniștește, mă scoate din stări triste și îmi desenează zâmbete pe față.

Deci? Normal că am găsit un loc unde să trăiesc toate sentimentele și trăirile astea la superlativ.

În sectorul 3 din București are loc în perioada 28 mai – 25 septembrie cea de-a VIII-a ediție a festivalului de muzică clasică, având un nume tare simpatic, ”Simfonii de vară”.

În aceste patru luni vor fi concerte de muzică clasică în fiecare sâmbătă și duminică între orele 19:30 și 21:00, în parcul Colțea (centrul Capitalei, bulevardul I.C. Brătianu nr. 1A – staţia de metrou Universitate).

Intrarea la eveniment se face cu inima deschisă, sufletul deschis și cu dragoste pentru acest gen de muzică. Invitația mea este în special pentru toți tinerii. Haideți să ascultăm muzică pentru suflet, cu vibrații înalte.

Eu vă las aici un video live făcut de către mine, într-o zi de concert.

19489498_1552603868145169_298909796_n

P.S. – Dacă vrei să vii, să știi că mă găsești acolo!

Cu drag, pe note muzicale, a voastră,

Adelena


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *