Oh trebuie să mă plâng iar de căldură! Trebuie!!

E prima vară trăita în București și simt că e cel mai canicular oraș din România. Dar nu-i problemă, am soluții pentru asta! Mă întorc în Iași perioada următoare, dar să trecem peste acest aspect.

11259082_1183223741701663_8554465094668654159_o

Pe blogul meu, în partea de sus, scrie: ”Sunt călătoare, vegetariană, marketer, iubitoare de animale şi de tradiţii. O româncă cu drag de România. ”
Să vă povestesc despre faza cu vegetariana.
Am aproape 3 ani de când am renunțat să mai mănânc carne. Stați, stați, nu atuncați cu pietre…să vă explic.
M-am lăsat de carne pentru că îmi era greață când o vedeam și mi se întorcea stomacul ori de câte ori mâncam, mă simțeam obosită și mereu amețită. Nu știu, cred că stomacul meu ajunsese la o limită maximă admisă de carne. Așa că am decis să mă informez despre asta. Prima carte pe care am citit-o a fost Studiul China de T. Colin CampbellThomas M. Campbell II (o găsiți aici).

Acum, problema era că nu îmi plăceau nici lactatele, deci clar îmi trebuiau ceva suplimente ori mese diversificate, bogate în proteine și vitamine.
Am început să îmi fac tot felul de sucuri și să mănânc cât mai multe salate, până am văzut că nu mai am așa multă rezistență pentru că, ce să vezi, nu îmi calculam deloc proteinele, vitaminele, mineralele ingerate.

Eh, ce să-i faci? Ființă rebelă!

Dar nu-i nimic, am descoperit produsele de la Dacia Plant. După cum scrie și în descrierea mea, sunt: ”o româncă cu drag de România”, deci clar trebuia să îmi cumpăr suplimente nutritive românești!

Așa că am ales Dacia Plant pentru că sunt românești, pentru că mama mea bea deja de vreo 4 ani tinctură de mlădiță de zmeură, că sunt produse naturale și vegetariene, și în plus, că au mesaje așa frumoase pe fiecare pastiluță!

w

Pe lângă Yoga, mișcarea de zi cu zi cu cățelul meu, Taz, jurnalele de recunoștință și alte activități pentru energie și stare de bine a întregului meu corp, acum beau două suplimente de la ei:

– Coprimatele de drojdie, ce mă ajută la  îmbunătățirea stării generale și a rezistenței organismului, reducerea starilor de oboseala, slabiciune si surmenaj și cel mai important pentru femei, ajută la menținerea sănătății părului și a unghiilor.

drojdie-cpr-2016-rev_1

– Pentru zilele când aleg să fac mai multă yoga ori merg în ceva drumeții, sau am treabă pur și simplu aleg să iau comprimate de Spirulina, o sursă optimă de aminoacizi esențiali, vitamine și săruri minerale.

spirulina-cpr-2016-rev_1

Astea sunt coprimatele pe care le beau de obicei. O altă plăcere a mea, pe lângă cafea, este ceaiul, așa că beau și vara ceai.

De obicei îmi iau ceai de mentă tot de la Dacia plant, pentru că e mai concentrat și are un gust mai bun. Fierb ceaiul, îl las să se răcească, apoi adaug cuburi de gheață cu o frunză de mentă proaspătă. (asta ca și înlocuitor de sucuri). P.S – Să nu beți în cantități mari, mai puteți diversifica.

Îmi plac mult firmele românești atunci când au activitate, o tradiție așa de mare și este susținută de către cumpărătorii români.

Anul acesta Dacia Plant  împlinește 15 ani de activitate, deci hai să îi cântăm ”La mulți ani!”, aici, pe blog sau la ei pe site.
Dacă ești din Brașov sau ai drum prin Brașov, ești un mare, mare norocos pentru că Dacia Plant da un mega party!
Pe 2 iulie își sărbătoresc cei 15 ani de activitate, organizând un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix.  (Mai multe detalii găsiți aici.)
Deci dacă vă duceți să nu uitați să faceți și pentru mine un live sau cine știe, poate vă fac o surpriză și ne vedem acolo!

Vă salut, din spatele unei cești cu ceai,
Cu drag,

Adelena

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *