Bună, ființă dragă de sex opus. Bine ai venit în viața mea.

Sper că vei aduce doar plusuri și că împrenă vom construi castele puternice din iubire, respect, susținere, libertare și înțelegere.

Eu îți voi fi tot ce îți dorești, iar tu fii pentru mine stâlpul ce mă va susține cu coloana dreaptă și capul sus, îndreptat spre cer.

Atunci când voi fi ca o barcă rătăcită în valurile tulburi ale zilei de mâine, tu, atunci, firav și dulce, fii lumina de pe țărm, care mă ghidează înapoi. Fii îmbrățișarea caldă a zilelor de februarie, pline cu zăpezi și țurțuri.

Nu mă trage în abis, ci fă o punte peste, să pot păși după tine, chip de lut cald.

Nu te gândi la mine ca la un obiect cu care să sapi prin societate sau pe care să îl adaugi în magazinul tău de suvenire. Șterge praful de pe zâmbetul meu și dă-i culoarea sufletului tău. De furtuna va veni în gând, retrage-te la adăpost și lasă să se așeze fiecare sentiment, suspin, nerv sau dor, ușor la locul lui. Nu îți face griji, cu iubire și iertare voi rearanja orașul sufletului meu, transformându-l într-o metropolă frumoasă și luxoasă, mai mare, mai frumoasă pe zi ce trece.

Nu limita iubirea ta, nu o lăsa să mă îngrădească. Fii busolă prin munții ascuțiți ai vieții împreună și ia-mă de mână pe drumul cu pietriș, nu mă lăsa să merg singură printre stânci abrupte.

În schimb, eu îți voi oferi un templu în care îți vei găsi liniștea, bucuria și dorința. Un loc în care te vei simți tu, așa cum vei vrea.

Cu drag,
Adelena
Instant Snow.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *