Tu ești senzuală, feminină? Ce știi despre erotismul tău?

Acum câteva zile o prietenă îmi zicea: ” Sunt invidioasă pe tine că ți-ai revenit atât de ușor și rapid după fosta relație de 6 ani și că, după ce te-ai despărțit de el parcă ai înflorit. Ești mai frumoasă, mai feminină, mai senzuală. Te miști altfel, gândești și vorbești diferit. Ești mult mai deschisă. Aș vrea și eu să îmi revin așa ușor. Cum ai făcut?”

Deși au trecut doi ani de când am ieșit din fosta relație, mi-am revenit încă de atunci. Am stat cu mine cât am putut de mult, mi-am accesat ceea ce uitasem de mult, feminitatea mea, mi-am accesat eul, interiorul și tot ce însemn eu în esență.

Am încercat să îmi înțeleg stările și dorințele, să mă învelesc în iubire și să las să iasă din mine feminitatea pe care o pierdusem odată cu începerea relației mele, la 17 ani.

După ce am ieșit din relație, am început cu cărți de feminitate și cursuri de yoga. Am vrut să mă înțeleg, să mă iubesc și să mă focusez pe mine și nu pe bărbații de lângă mine.

De curând am văzut pe facebook un eveniment – ”Curs de sexologie orientală”, și cu el întrebarea- ce înseamnă senzualitatea, feminitatea, erotismul?

În cartea ”Intuiția feminină” de Paula M. Reeves, am descoperit poveștile diferitor triburi  și femei de succes în care cele ce posedau această abilitate de a fi senzuale și de a-și folosi și exploata feminitatea erau mai puternice și capabile să schimbe opinii și să conducă din umbră tot ceea ce se întâmplă.

Drumul tău, dragă femeie, în descoperirea feminității, a senzualității și a erotismului femeii, poate fi mult mai ușor decât al meu.

Julia Kolozsvari vine în ajutorul tău cu un super  – Curs de sexologie orientală – Yoga și taoismul senzualității sacre -ce va avea loc la Cluj, pe 10 mai, ora 18:30, Sala Intensa, București 74, Cluj-Napoca

31252809_648882435451381_2787801251484043051_n

Cum?

Prin modalități eficiente pentru cunoașterea de sine, prin căutarea și descoperirea propriei feminități, precum și pentru îmbunătățirea vieții sexuale individuale și de cuplu.

Acest curs ți se adresează dacă:

– dorești să îți explorezi feminitatea și senzualitatea, să o scoți la iveală și să te bucuri de ea;
– ești curioasă să descoperi perspectiva orientală asupra senzualității și a erotismului;
– simți că poți și vrei mai mult în ceea ce privește manifestarea feminității și a senzualității tale;
– dorești să înveți arta seducției;
– viața ta erotică nu este împlinitoare, precum ți-ai dori și cauți soluții rapide, eficiente și naturale;
– dorești o revoluționare a vieții erotice de cuplu;
– ai vrea să devii mai senzuală și mai fascinantă, pentru tine și pentru persoana iubită;
– cauți soluții rapide și naturale pentru prevenția și vindecarea unor disfuncții sexuale, (P.S – nu trebuie să te ascunzi, toate am trecut prin asta)
– ești curioasă să descoperi magia afrodisiacelor naturale și un stil de viață alimentar, care să te susțină cu vitalitate și energie debordantă;
– simți nevoia de a practica yoga și taoism într-o manieră modernă, adaptată nevoilor tale ca femeie.

1
Pe scurt, te vei descoperi, te vei accepta și te vei iubi mai mult, mai puternic. Vei avea mai multă încredere în tine ca femeie și vei fi conștientă de ce ești în stare să faci cu această energie.

Dacă ești din sau în Cluj, îți recomand cu toată inima să mergi!

Cursul de pe 10 mai este gratuit, trebuie să vii doar cu inima deschisă, răbdare, înțelegere și iubire.

Fă-ți timp pentru tine, pentru sufletul tău!

Pentru detalii și înscriere click pe: http://anima-animus.ro/curs-sexologie-orientala/
Pentru detalii suplimentare: 0732233377

Pagina de facebook : https://www.facebook.com/JuliaKolozsvariYOGAsiTAOISMpentruFemei/

 

Cu drag, iubire și recunoștință,

Adelena

17504688_461213990877868_263576923490852827_o


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *