Cineva îmi spunea că atunci când doi oameni țipă unu la altul, inimile lor sunt departe una de cealaltă și nu mai sunt legate prin energia iubirii.

torus energy.gif

M-am tot gândit de ce oamenii țipă atunci când se ceartă.

De obicei, țipăm atunci când suntem nervoși, când ceva ne atinge egoul, ne dărâmă așteptările sau pentru că noi nu suntem în deplină armonie cu noi înșine.

Atunci când te cerți cu cineva, inima ta se distanțează de a celeilalte persoane. Spațiul dintre ele se umple cu sute de așteptări, gânduri negative, ce nu fac decât să mărească spațiul ăla.

Gândurile negative se dezvoltă și se răspândesc asemenea unei ciuperci otrăvitoare, ce va arde în urma ei orice picătură de iubire, compasiune sau empatie. Lăsând energia negativă să umple spațiul dintre două inimi, vei scoate pe gură numai cuvinte jignitoare și reproșuri. Vei scade energia corpului tău făcându-l mai vulnerabil, lipsit de apărare și o țintă perfectă pentru a acumula diferite boli energetice și nu numai.

IMG_20180621_172226.jpg

De ce să țipi când poți vorbi calm?

De ce să lași frustrările tale să vorbească pentru tine, să arunci cu noroi peste un alt suflet și să îl rănești? Mama îmi zicea când eram mică: „Cel mai deștept cedează”.

Poate fi considerată o gândire limitativă, dar sincer? Atunci când cineva țipă la tine, nu te apuca și tu să țipi la el. Știu că orgoliul poate fi mare și poate nu vei putea să reziști tentației, dar gândește-te la sufletul tău. Merită să fie pătat cu sentimente negative? Merită gura ta să scoată vorbe jignitoare? Merită gâtul tău să fie maltratat prin ridicarea vocii?
”Cel mai deștept cedează”. Cel mai deștept răspunde unei persoane ce țipă cu căldură și iubire, apropiind ușor inima sa de inima celeilalte persoane, ce este de cele mai multe ori speriată.

Împarte iubire în lume și vei primi iubire! Fii tu iubire, pentru că atunci când împarți iubire și primești iubire cele două inimi comunică una cu alta fără să scoată vreun cuvânt.

Doi oameni care se iubesc vor vorbi cu empatie, admirație, iubire, cu energie înaltă. Vor spune vorbe dulci, pozitive, menite să învelească inima celuilalt cu un strat protector de miere. Vor vorbi din priviri și zâmbete, din gesturi mici și simple.

Acum vă întreb pe voi:
De ce să țipi când poți vorbi cu calm?

 

Cu iubire,
Adelena

IMG_20180621_171212


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *