About

M-am născut pe pământ fără ca doctorii să știe că în burtica mamei ar mai putea apărea un bebeluș deși teoretic nu se putea și totuși am apărut. Era să părăsesc lumea când eram mică, abia ce simțisem și eu vântul de toamnă la năsucul meu, însă am supraviețuit și eu și mama.
Numele meu este Adelina Elena, cu o poveste ciudată în spate, un nume predestinat.

Se spune că numele alege persoana și nu invers.
Un nume pe care îl iubesc, cu tot cu povestea pe care o are.
Adelina e numele ce i-a răsunat mamei mele ca un ecou în inimă, un nume strigat de o mamă pe holul maternității; o mamă ce își striga fata.
Prin cărți se spune că ”Adelina” ar însemna noblețe, numele meu care nu a fost acceptat de tată și totuși destinul a insistat să fiu o persoană nobilă și a făcut ca și pe femeia care mi-a scris certificatul de naștere să o cheme tot Adelina și să îi refuze dorința tatălui meu de a-mi schimba numele pus de mama în Simona.
Elena în cărți spune că ar avea semnificația de torță de lumină, acesta e numele bunicii mele pe care îl port cu mare drag și stimă și pe care tata mi l-a dăruit.
Deci dacă numele alege persoana sunt eu lumina nobilă pentru oamenii din jurul meu?
Vreau să fac destinul fericit că mi-a dăruit acest nume, așa că voi fi persoana ce va aduce lumină, fericire, dragoste, speranță și bunătate în inimile oamenilor care mă vor cunoaște.
Dacă destinul mi-a botezat sufletul cu lumină și noblețe, eu îmi voi boteza viața cu dragoste și bucurie, acesta va fi sensul vieții mele.
Acum călătoresc prin toată România şi români de seamă cunosc, locuri superbe vizitez şi marketingul îl aprofundez.

Acest blog este dedicat în primul rând prietenilor mei ce „m-au bătut la cap” să îl fac şi tuturor iubitorilor de poezii.